måndag 25 oktober 2010

Tack Gävle

hälsar Tobias Nielsén och Emma Stenström via sin blogg kulturekonomi.se
I onsdags besökte de oss i Gävleborg och rubriken för seminariet var “Framtidens företagande”, men vad vi framför allt gjorde den dagen var att diskutera hur man från ett företagsfrämjandeperspektiv kan utveckla företag och individer i kultursektorn och de kulturella och kreativa näringarna. Några av slutsatserna och bilder från seminariet finns här.
CN

tisdag 19 oktober 2010

Framtidens företagade - KKNsatsning i tre län

KKN i Gävleborg, Dalarna och Värmlad arangerar denna veckan en utbildning tillsammans med Almi i respektive län, skräddarsydd för personal på Almi, banker och andra företagsfrämjande organisationer. De som anlitats för att hålla i utbildningsdagarna är Tobias Nielsén och Emma Stenström, två av Sveriges främsta experter inom området. Så här skriver Tobias på deras gemensamma blogg:"Vi börjar på onsdag i Gävle en serie om tre heldagar; de följande sker i Falun och Karlstad. Vi ska tala för de olika länens ALMI-kontor och övriga företagsfrämjare där, som en del av projektet KKN.

Det ska bli väldigt spännande. Dels för att den lokala uppslutningen och uppbackningen är på topp. Dels för att det faktiskt är första gången som vi talar tillsammans."
CN