måndag 24 oktober 2011

Häng med oss ner till Generatorkonferensen i Norrköping!

Årets Generatorkonferens äger rum 15-16 november och för oss från Gävleborg blir det extra spännande för vi kandiderar om att få arrangera Generator Gävle 2012 - om det blir vi eller nån annan region som får den möjligheten tillkännages under middagen på årets konferens!!!

Generator är den årligen återkommande konferensen som sätter arbetet med att främja de kulturella och kreativa näringarna i fokus. I år står Norrköping som värd och vi hoppas att du ska ta tillfället i akt och träffa kolleger, lyssna till inspirationstalare och delta i seminarier och workshops om både samtiden och framtiden för de kulturella och kreativa näringarna!

Nu har de sista bitarna av programmet för Generator/Norrköping'11 fallit på plats och på http://generatorsverige.se/norrkoping11/program kan du ta del av de båda dagarnas hela innehåll.

Ett axplock från programmet:

- Vi inleder programmet med The Ark, ljusdesignern Kai Piippo och norska dokumentärfilmaren Margreth Olin, som alla berättar om sina respektive resor och hur de lyckats.

- Under båda dagarna kan du välja att besöka parallella ”breakout sessions” där vi går på djupet i olika ämnen. Bland annat kan du ta del av en session som handlar om rymden som innovationsplattform, en annan om olika finansierings- och stödfunktioner för de kulturella och kreativa näringarna, en tredje om festivalers betydelse för varumärkesbyggande för en plats.

- Lyssna på Susan Kozel, professor i New Media på MEDEA, Malmö Högskola, som berättar om hur hon kombinerar dans och filosofi i det nya medielandskapet.

Tid: 15 - 16 november.
Plats: Louis de Geer konsert & kongress i Norrköping.
Anmäl dig nu så du inte missar en plats på årets konferens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar