onsdag 14 mars 2012

Vill du ta ett steg vidare - gör det nu tillsammans med andra!

Första workshopserien är igång och nu öppnar vi för en helt ny omgång. Dessutom finns det några platser kvar till den workshopserie som kommer ligga på lördagar och kör igång redan nästa vecka.
"Jag har drömt hur länge som helst att Movexum ska ha en kreativ inkubator" och "Äntligen får man kombinera sin kreativitet med affärsutveckling" är några av kommentarerna från första workshopen där man jobbade tillsammans med konstnären Mikael Reuter och affärsutvecklaren Mai Lundell. "Några upptäckte geniala lösningar som skulle göra dem unika och attraktiva som partners, det blev mycket snack om samverkan direkt" säger Mai Lundell.

Har du en ny affärsidé du vill förverkliga? Vill du utveckla dig själv och ditt företag? Nu kör vi igång ett pilotprojekt för dig som är företagare i de kulturella och kreativa näringarna tillsammans med bolag i Movexum.

Välkommen till Residence1 – KKN Inkubator
Vi förenar traditionell affärsutveckling med upplevelsebaserade kreativa processer och samverkan mellan olika branscher. Vi erbjuder dig en workshopserie à fyra heldagar som anordnas på olika platser i länet. Residence1 sammanför företagare från olika branscher för att tillsammans skapa affärsutveckling, kreativa möten och nya nätverk.

Workshopserien innehåller bla:
• Visuell och verbal kommunikation tex ”storytelling”, personligt varumärke och marknadsföring
• Kompetensanalys
• Effektiva team och ledarskap
• Nätverkande
• ”Strukturakuten” inkl affärsprocess och presentation av ett eget ”case”

Vi erbjuder även individuell affärscoachning kopplat till de gemensamma workshopserierna för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande. I Residence1 – KKN inkubatorn gör Movexum för första gången en riktad insats till företagare från de kulturella och kreativa näringarna. Residence1 är ett av de fyra projekt som Tillväxtverket valt att satsa på bland ett tjugotal ansökningar i en utlysning riktad till landets inkubatorer. Projektet sker i samarbete med Region Gävleborgs projekt, KKNII.

FÖR ANMÄLAN FÖLJ LÄNKARNA NEDAN:
Workshopserie 1 , Fulltecknad
FÅTAL PLATSER KVAR: Workshopserie 2 , Helg, start den 24 mars. Anmäl dig genom att klicka här senast 16 mars.
NY SERIE: Workshopserie 3 , start den 2 maj. Anmäl dig genom att klicka här senast 9 april.

För frågor kontakta:

Malin Blom
073-782 1838
malin@movexum.se

eller Mai Lundell
070-290 99 35
mai.lundell@telia.com

Mer info på http://www.movexum.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar