tisdag 22 februari 2011

The art of selling your heart!

Kurserbjudande i Gävleborg
För konstnären Linda Nordfors tog det 8 år att hitta ett sätt att sälja som passande hennes personlighet. Nu kan hon leva på sin konst och dessutom frikostigt dela med sig av sina erfarenheter som flitigt anlitad konsult i det egna bolaget Linda Nordfors Kommunikation och Affärsutveckling.

Nu har även Du chansen att bli en av de första entreprenörerna i Gävleborg att få ta del av Lindas erfarenheter i ett säljseminarium som är anpassat till villkoren och förutsättningarna i ett kulturbaserat företag. ALMI Företagspartner Gävleborg AB har erhållit medfinansiering av Regionförbundet Gävleborg och Tillväxtverket för att kunna göra en särskild satsning på utveckling av entreprenörskap inom de Kulturella och Kreativa näringarna under en 2-årsperiod. Vi har även etablerat ett samarbete med Länskultur Gävleborg för att få ökade kontakter inom det kulturella området.

En av våra första insatser i projektet är att utveckla en arbetsmodell inom ”konsten att sälja” som kan ge energi och impulser till ett delvis nytt förhållande till begreppet - Försäljning. Vi inbjuder nu företagare att ansöka om en plats i den första seminarieomgången med sista anmälningstid den 20 mars 2011. Vi vill att du som söker ska jobba minst halvtid i ditt företag idag och att det finns intresse och ambitioner att utveckla verksamheten under 2011 och framåt. Vi har plats för 15 företagare i den första gruppen.

Skicka din intresseanmälan eller ring på nedanstående adress för ytterligare information:

Anders Gunnarsson
Företagsrådgivare Kulturella och Kreativa Näringar
ALMI Företagspartner Gävleborg AB
Box 1399, 801 38 GÄVLE
Besöksadress: Nygatan 12
Tel dir: 026-66 36 66
Mobil: 070-661 17 78
www.almi.se/gavleborg

1 kommentar:

  1. Jag har precis hittat till den här bloggen och det är verkligen intressant läsning.Tack JAg jobbar på Stadsbibliotekt i Gävle och ansvarar för verksamheten FöretagsInfo www.gavle.se/foretagsinfo (vi servar företagare med info). Just nu befinner vi oss i initialsskedet av att börja rikta oss mot de kulturella entreprenörna. Så er blogg är mycket till hjälp.

    Heidi Heimerlöv, Företagsinfo. Stadsbiblioteket Gävle

    SvaraRadera