tisdag 21 februari 2012

Känner du till alla stöd som finns att söka hos Länsstyrelsen i Gävleborg?

Som företagare inom de kulturella och kreativa näringarna kan du söka stöd på samma villkor som andra hos Länsstyrelsen. Men enligt handläggare Marita Forssell är det inte lika vanligt att man gör det. ”Det verkar som många inte känner till de här möjligheterna” säger hon. Därför har KKN Gävleborg tillsammans med Länsstyrelsen i Gävleborg gjort en kort sammanställning över de företagsstöd som finns att söka hos dem och du hittar foldern här.
Det är allt från mikrostöd till konsultcheckar, investeringsstöd och stöd till samverkansprojekt. Man kan söka för både mindre och större belopp och för en rad olika investeringar i sitt företags utveckling. Marita Forssell uppmanar alla som tänker söka att kontakta handläggarna på Länsstyrelsen först: ”Vi vill gärna träffa alla som tänker söka och diskutera igenom deras idéer. Det är bättre att börja så än att lägga tid på att fylla i blanketter utan att ha fört en dialog med oss först."

Här kommer du direkt till sidan för företagsstöd på Länsstyrelsen Gävleborg med kontaktupgifterna till handläggare och mer information.

Det finns även möjlighet att söka medel för utvecklingsprojekt inom ramarna för Landsbygdsprogrammet hos Länsstyrelsen. Aktuella prioriteringar och kontaktpersoner hittar du här.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar