söndag 6 maj 2012

Filmturism i Gävleborg? Följ med på en inspirationsresa till filmens Ystad!

Ystad har sedan många år arbetat både med filminspelningar och dess effekter av ökat antal filmturister. Det har givit näringslivet möjligheter att ta nya grepp och nya samarbeten som stärker utvecklingen.
Man har erfarenheter av inspelningar som t ex Wallander, Svinalängorna och Vintergatan. Gävleborg har möjlighet att ta tillvara på att The Girl with the Dragon Tattoo spelades in i våra trakter och locka fler besökare. Vi hoppas kunna lära oss av andra som har den erfarenheten så att vi på bästa sätt får spännande erbjudanden och nyttiga relationer.

Vi erbjuder dig som är verksam inom besöksnäringen eller som arbetar för att stärka detta arbete att följa med oss och inspireras till nya affärer och möjligheter i Gävleborg.

Den 24-25 maj åker vi tillsammans till Ystad.

Som deltagare betalar du resan till och från Arlanda själv, dryck samt en deltagaravgift om 1 000 kr.

Vi flyger tillsammans från Arlanda den 24 maj kl 14.30 och åker gemensamt till Ystad Saltsjöbad, som arbetar i framkant både med sin egen service och upplevelse men även med externa arrangemang. Vi kommer att göra Wallandervandringen, träffa företagare från hotell, butik och service med erfarenhet av detta och tjänstemän som strategiskt arbetar med detta. Vi kommer också att erbjuda visning av Cineteket i Ystad.

För information och anmälan kontakta Erika Larsson:
erika.larsson@regiongavleborg.se
Tel: 026-650 247

OBS!!! Vi vill ha din anmälan senast 11 maj.


VÄLKOMMEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar